CleverInsight

Målrettet salg med NPS

NPS klæder salget bedre på til at realisere kundeplatformens potential ved at sælge mere til jeres loyale kunder og giver et vigtigt input om kritiske og illoyale kunder så du kan målrette din salgsindsats langt bedre. Få inspiration til hvordan NPS kan hjælpe dig som arbejder med salg her.

NPS til salgsopgaven ikon

Salgsopgaven

NPS giver dig indblik i graden af dine kunders tilfredshed og loyalitet. Vigtigt input når du skal klædes på til mødet med kunden og evt. gensalg står for døren. Skal du fokusere på mersalg eller fastholdelse?

Fokus på kundemødet og kunderelation - ikon - Brug NPS

Kundemødet

Forberedelsen til et succesfyldt kundemøde kan være meget forskelligt alt efter om kunden senest har givet udtryk for en stærk relation eller har erindring om en kritisk oplevelse i baghoved.

Realisér potentialet få NPS-hjælp -ikon

Realisere potentialet

Hvor stor en andel af kundens køb placeres hos jer? Med NPS bliver dine kunders loyalitet synlige og det giver dig både mulighed for at styrke samarbejdet og en større andel af kundens køb.

Kundefastholdelse med NPS-viden - ikon

Kundefastholdelse

Kunder der har haft en kritisk oplevelse er sandsynligt på vej væk og vil fortælle det til dem de kender. NPS giver dig både viden om hvilke kunder det er og mulighed for at behandle deres indvending.

Mindre fokus på-pris - Benyt CleverInsight - ikon

Mindre fokus på pris

loyale kunder værdsætter mere end en god pris. For disse kunder handler det om en lang række andre forhold som kan være sværere for konkurrenter at byde ind på. NPS hjælper dig med at identificere dem.

Styrk salget med NPS-software ikon

Styrk salget

Når du kender din kunders oplevelse og deres vurdering af relationen til din virksomhed får du værktøjskassen fyldt med input til at gennemfører salget . Det gør salgsopgaven nemmere og chancen for succes større.

Smart NPS-software til salgsafdelingerne

CleverInsight løsning giver salget indblik i kundeplatformens tilfredshed og loyalitet. En parameter der har stor indflydelse på salgets chancer og muligheder for at skabe bedre salgsresultater.

Brug af NPS-data i salgsafdelingen

I salgsledelsen kan du benytter vores NPS løsning til forudse sandsynligheden for hvilke kunder I potentielt vil l kunne sælge mere til og hvilke kunder der er i risikogruppen. Vigtig viden både i dagligdagen og når budgetter skal udarbejdes. NPS vil blive din bedste ”assistent” i salget, hvis den ikke allerede er det.

Bestil en præsentation

Hos CleverInsight giver vi gerne dig og din salgsafdeling en uforpligtende online præsentation af CleverInsight systemet. Du kan bestille en præsentation ved at benytte book møde funktionen her på siden, eller du kan kontakte os på telefon +45 70 27 08 00 – kontakt@cleverinsight.dk

Share of Wallet

Share of wallet - Viser loyalitet og værdi
Salgschef som bruger NPS i salgsafdelingen

Forstå hvordan NPS kan bruges

Hos CleverInsight har vi i over 10 års erfaring med NPS. Vi har igennem årene hjulpet mange virksomheder, med at fortå og bruger NPS i deres virksomhed.

NPS-konsulentydelser

Udover at vi tilbyder vores CleverInsight sofware-løsning, så tilbyder vi også NPS-konsulentydelser.  Vores erfaring gør at vi hurtigt og præcist kan guide jeres virksomhed til hvordan NPS kan bruges i jeres salgsafdeling og for den sags skyld i andre afdelinger i virksomheden.

Udgangspunkt i jeres salgsopgave

Som rådgivere tage vi altid udgangspunkt i jeres virksomhed og den salgsopgave som I har i dag. Sammen kan vi definere forskellige mål, som NPS kan hjælpe jer med i salgsafdelingen. Herudover kan vi ved løbende konsultationer være med til at analysere NPS-resultaterne og få målrettet jeres salgsindsats. Få mere ud af jeres salgsindsatser, tag en snak med os og hør hvordan NPS kan hjælpe.

Kontakt CleverInsight

Er du interesseret i at vide mere om hvordan NPS kan bruges i din virksomhed, så er vi klar til give dig en uforpligtende intro til NPS. Er du allerede på udkig efter et NPS-software, så er vi naturligvis også klar til at give dig præsentation af vores brugervenlige danskudviklede system. Ring, skriv eller book et møde med det samme.