CleverInsight

FRA KUNDE TIL FAN

Få flere loyale kunder med CleverInsight

CleverInsights integration til Billy

FÅ FLERE ANBEFALINGER – OG MINDRE KUNDEAFGANG

Med integration til CleverInsight

Med CleverInsights integration til Billy får du løbende feedback og værdifuld viden, om hvilke kunder der vil anbefale dig til sit netværk, og hvem der kunne finde på at gøre det modsatte.
CleverInsight spørger automatisk* dine kunder, om de vil anbefale din virksomhed til deres familie, kollegaer og venner. 
Svaret lander øjeblikkeligt i din indboks på dit CleverInsight dashboard.

FRA MAVEFORNEMMELSE TIL KVALIFICERET VIDEN

Din virksomheds omdømme afhænger af dine kunders oplevelse og det de fortæller til deres netværk. Budskaber spredes fra 0 til 100 via sociale medier. Et godt sted at starte er, at sætte løbende input fra dine kunder i system med din Billy integration. Og så giver det dig en lang række nye forretningsmuligheder.

DINE KUNDERS FEEDBACK GIVER DIG NYE FORRETNINGSMULIGHEDER!

Dine kunders feedback kan bruges til meget mere end at slukke ildebrande. Prøv bare at se kolonne til højre.

Du kan frit vælge mellem selv at arbejde med din kundes feedback eller få støtte fra CleverInsight. Vi kan hjælpe med en lang række gennemtestede metoder og værktøjer, der hjælper dig med en målstyret udvikling af dine kunderelationer. Vi kalder det “Ledelsen af kundeoplevelsen”

DU BESTEMMER SELV HVOR MANGE INVITATIONER DU VIL SENDE UD!

Bortset fra et opkoblings-fee på kr. 250 pr. måned, betaler du kun for de invitationer du sender ud:

  • Op til 100 invitationer pr. mdr. pr. stk kr. 1,50
  • Op til 250 invitationer pr. mdr. pr. stk kr. 1,00
  • Op til 500 invitationer pr. mdr. pr. stk. kr. 0,75
  • Op til 1.000 invitationer pr. mdr. pr. stk. kr. 0,50
  • Mere end 1.000 invitationer – Ring for special aftale

Du har 100% styr på hvor mange penge du ønsker at bruge. Du kan løbende ændre antallet af invitationer, du maksimalt ønsker at sende pr. dag, uge eller måned.

Aftalen er løbende og kan opsiges efter 12 måneder med 3 måneders varsel. Forbrug faktureres kvartårligt.

LOYALE KUNDER SKABER MERE VÆRDI

Egentligt er der ikke noget nyt i det…
Loyale kunder køber mere, oftere og anbefaler din virksomhed til deres netværk. Med CleverInsight får du hjælp og værktøjer til at sætte det i system.

 

FLERE ANBEFALINGER

Loyale og tilfredse kunder bliver til fans på grund af gode oplevelser, som de også ønsker at deres venner og bekendte skal have – CleverInsight hjælper dig med at identificere potentialet i din kundeplatform og sætter arbejdet med at få flere anbefalinger i system.

ØGET MERSALG

Tilfredse og loyale kunder køber for mere og vil desuden gerne købe alle relevante produkter og ydelser af dig. Med CleverInsight kan du nemt identificere dine loyale kunder og sætte mersalg i system.

ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Hjælp dine medarbejder til at gøre et godt job – Kunders direkte og ufiltrerede feedback giver indblik i kundens værdioplevelse og input til forbedring af processer. 

DET STOPPER IKKE HER

Ud over ovenstående, får du med integration til CleverInsight adgang til en række værktøjer, der hjælper dig i arbejdet med at skabe en øget værdi af din eksisterende kundeplatform.

Udfyld formularen og din integration er etableret inden for 24 timer

INTEGRATION TIL BILLY

Du kan læse mere om integration til Billy her

Ring til CleverInsight

Ønsker du at høre mere om en NPS-løsning, så tag kontakt til os med det samme. Ring og få en snak med os om hvordan CLeverNPS kan hjælpe dig med at få flere loyale kunder.

Skriv til os

Du kan sende en besked til os døgnet rundt. Vi svarer altid hurtigt tilbage. Du kan få mere info om NPS, eNPS og om hvordan du forbedrer kundeoplevelsen og øger dit salg.

    Book et møde

    Her kan du nemt og bekvemt book et online møde, hvor vi kan gennemgå hvilke fordele din virksomhed kan få med en NPS-løsning fra CleverInsight. Book et møde med det samme.