CleverInsight

Hvad er din primære kilde til nye kunder?

I en verden, hvor konkurrencen aldrig sover og forandringer er det eneste sikre, er det afgørende at forstå, hvorfor nye kunder vælger netop din virksomhed. Det giver dig mulighed for at intensivere det, der fungerer, og justere det, der trænger til forbedring. Men hvad er din primære kilde til nye kunder? Skyldes det annoncering, Google-optimering eller Ads, eksisterende kunders oplevelser, som får dem til at anbefale din virksomhed i deres netværk, geografiske forhold eller noget helt andet? Dette spørgsmål er ikke kun vitalt for at sikre en fortsat tilstrømning af nye kunder. Det giver dig også mulighed for at optimere kunderejsen og målrette virksomhedens marketingstrategier effektivt.

Anbefalinger: Din bedste markedsføringskanal

Vores analyser viser, at kunder, der vælger din virksomhed på baggrund af eksisterende kunders anbefalinger, bidrager med værdi på flere områder. De bekræfter kvaliteten af dine produkter og den service, du leverer til eksisterende kunder. De giver også værdifulde indsigter i årsagerne til deres positive oplevelser. Disse anbefalinger er et kraftfuldt vidnesbyrd om kvaliteten af den service og kundeoplevelse, dit team skaber. Samtidig støtter de dit teams ønske om at være en del af en succes. Medarbejderne spiller en afgørende rolle i at skabe netop de oplevelser, der fører til disse værdifulde anbefalinger.

Disse anbefalinger fungerer som en stærk validering af dit brands troværdighed og kvalitet. Konkret skaber anbefalingerne omsætning fra kunder, som du ikke har haft nogen omkostninger for at tiltrække.

ROI på dine marketinginvesteringer

Prøv at evaluere effektiviteten af de marketingaktiviteter, du har iværksat for at tiltrække nye kunder, såsom annoncer og Google Ads. Har du klar indsigt i, hvor stor en andel af dine nye kunder der kommer fra disse kanaler? Giver disse investeringer et positivt afkast? Ved at analysere kilderne til dine nye kunder kan du effektivt justere dine marketingstrategier. Det sikrer, at hver investeret krone arbejder hårdt for at tilføre værdi til din virksomhed.

Begrundelse for valg af virksomhed

Begrundelsen for valg af virksomhed varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed. Vores analyser af et repræsentativt udvalg af vores kunder (1.000 respondenter) viser, at hovedparten af nye kunder kommer via anbefalinger. De resterende årsager fordeler sig således:

  • Anbefaling fra netværk: 42,2%
  • Geografi: 21,4%
  • Annoncering: 5,3%
  • Søgemaskiner, fx Google: 7,8%
  • Andet: 23,2%

Kundeforhold, der er opstået på baggrund af “Vagtordninger” eller “Henvisninger”, er ikke inkluderet.

Har du placeret dine marketing investeringer optimalt?

Vil du kende din primære kilde til nye kunder? At forstå, hvor dine kunder kommer fra, er ikke bare en luksus – det er en nødvendighed. Med CleverInsight kan din virksomhed opnå disse værdifulde indsigter og meget mere. Vores løsning er designet til at hjælpe dig med at opnå indsigt i den kunderejse dine kunder oplever. Det giver dig og dit team mulighed for at designe den optimale kundeoplevelse. Resultatet vil være, at flere kunder anbefaler din virksomhed til deres netværk.

God fornøjelse med ledelsen af kundeoplevelsen